Komfort felsőfokon

Minden tulajdonos álma, hogy mindig tökéletes, komfortos hőmérséklet legyen otthonában, irodájában. A Mitsubishi oldalfali split klímák abszolút a felső kategóriát képviselik ebben a szegmensben. Ezek a rendkívül hatékony és megbízható légkondicionáló berendezések egy olyan évtizedeken át tartó fejlesztésnek az eredményei, amit minden gyártó megirigyelhet.

Energiatakarékosság

Kiegyensúlyozott teljesítmény és energiatakarékos működés alapvető elvárás egy gépészeti berendezéssel szemben. A Mitsubishi olyan magasra teszi a lécet, ami már csak a felső kategória sajátja. Hűtésben akár A+++, fűtésben A++ energiaosztályú berendezések is elérhetőek. Teljesítményük 1,8 kW, 2,5 kW, 3,5 kW és 5 kW is lehet.

Design

A belbecs mellett, a design-ra is nagy hangsúlyt fektet a Mitsubishi. Jelenleg négy különböző oldalfali klímaberendezés közül választhat, melyek mind letisztultságot és harmóniát sugároznak. A modern enteriőrök mellett a klasszikus beltérrel is jól harmonizálnak. Fényes fehér, fényes fekete és matt szürke színben is érhetőek a beltéri egységek. A távirányító kialakítása is önmagáért beszél, stílusos és egyszerre kompakt kivitelű.

Okos otthon

A beltéri egységek vagy gyárilag tartalmaznak Wifi modult vagy választható opcionális kiegészítő. Vezéreld és felügyeld távolról, kényelmesen, mobil applikációval a klímát, hogy mindig optimális környezetet teremtsen.

Megbízhatóság

A cél mindig is a legmegbízhatóbb klíma kifejlesztése volt, ezért ha a Mitsubishi-t választod, az egy életre szóló befektetés lesz. A japán kultúrában a pazarlás elkerülése alapvető életszemlélet, így a Mitsubishi gyár is hű marad ehhez az elvhez. Termékei a legmegbízhatóbbak a világon, szervizelésük egyszerű, alkatrészellátásuk zökkenőmentes. Ha egy robusztus kivitelű klímát keresel, ami az örökkévalóságnak készült, akkor jó helyen jársz.

Környezetkímélő

A kevesebb energia elhasználása abszolút a környezet javát szolgálja. Valamint az R32-es hűtőközeg alkalmazása miatt a környezetre gyakorolt hatása is minimális, ezáltal védjük az ózonréteget és csökkentjük az üvegházhatású gázok negatív tulajdonságait.

Egészségre tervezve

MSZ-LN sorozat beltéri egységében levő alkatrészek kettős bevonatának köszönhetően sokkal kevésbé tapad meg a por, mint az ilyen bevonattal nem rendelkező beltéri egységekben. A beépített „Plasma Quad Plus” plazmaszűrő hatékonyan szűri levegőjében levő baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, különböző allergéneket, illetve a 2,5 mikronnál finomabb, úgynevezett finom port egyaránt.

Miért válasszd pont a Mitsubishi márkát?

A Mitsubishi 1921 óta fejleszt és gyárt légtechnikai eszközöket és elsősorban a minőségre helyezi a hangsúlyt.

A Mitsubishi a kiváló, japán mérnöki munkának, a hosszú távú tervezésnek és a tartós megoldások keresésének köszönhetően élvonalbeli gyártóvá vált a piacon.

Mitsubishi Electric világszerte sorra nyeri a “Legmegbízhatóbb Márka” díjakat klíma kategóriában.

  • Nem csak szakszerűen, hanem szépen is dolgozunk! Bíz az évtizedes tapasztalatunkban és kérd a személyre (ingatlanra) szabott árajánlatunkat!