„Az a legolcsóbb energia, amit nem használunk el.” 

Gelei Sándor vagyok, a Airzone Kft. ügyvezető igazgatója, és ezzel a jelmondattal irányítom immár több mint egy évtizede épületgépészeti rendszereink tervezését és kivitelezését.
 
A magas fokú energiatakarékosság környezet- és pénztárcabarát. Ez a megállapítás a modern hőszivattyús megoldásokra a leginkább érvényes, mert esetükben a szükséges energia háromnegyede a szabadon rendelkezésre álló környezeti hőmérséklet hatékony elvonásából származik.
 
Manapság, az egyre növekvő energiaárak korában ezzel a lehetőséggel megfelezheted fűtésszámládat, lemondhatsz a költséges klímaberendezés használatáról, ráadásul a szükséges melegvizet is takarékosabban állíthatod elő.
 

Környezetbarát és takarékos energia az otthonodban

– ennek a mindenki által áhított célnak az elérésére több mint egy évtizedes szakmai tapasztalatunk alapján tudjuk ajánlani a kimagasló minőségű és a hazai körülményekhez, éghajlati viszonyokhoz leginkább alkalmazkodónak bizonyult Mitsubishi Zubadan hőszivattyúkat.
 
Ez az energiatakarékos épületgépészeti berendezés egyszerre nyújt megoldást a legfontosabb szükségleteidre, mert a hőszivattyú egyaránt alkalmas fűtésre, hűtésre és használati melegvíz előállításra. Ráadásul nincs szükség kémény építésére, engedélyeztetésre vagy gázvezeték kiépítésére – így akár olyan területeken is használható, ahol nincs gáz bevezetve.
 
Ennek a korszerű, „zöld” megoldásnak az alkalmazásával nem csupán a környezetet véded, hanem értékes energiát és ezáltal pénzt is megtakarítasz.
 

Milyen komplett megoldást kínálunk Neked?

Vállaljuk teljes ingatlanok gépészeti rendszereinek tervezését és kivitelezését, hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerek komplett kiépítését, beszabályozását, karbantartását és szervizelését. 
 
Felületfűtési, -hűtési rendszereket (padlófűtés, mennyezetfűtés, -hűtés) kivitelezünk, magas fokú szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően kizárólag saját, profi munkaerővel, alvállalkozók nélkül. 
 
Munkánkra minden esetben rendszergaranciát vállalunk. Más szóval nem csupán az általunk ajánlott készülékek zavartalan és magas hatásfokú működésének biztonságát élvezheted, hanem a teljes rendszer kapcsán nyugodt lehetsz az üzemelést illetően.
 
Biztosítékot vállalunk arra, hogy az általunk telepített berendezések üzembiztosan és kiváló hatásfokkal fognak működni. 
 
Önmagad és családod egészsége, jó közérzete otthonotok hőmérsékletén is múlik. Mindezek megőrzése és energiatakarékos biztosítása érdekében fordulj bizalommal hozzánk!