Felezd meg a fűtésszámlát Mitsubishi Zubadan hőszivattyúval!

Környezet- és pénztárcabarát megoldásra vágysz, amivel egész évre megoldhatod a lakásod hűtését-fűtését és melegvízellátását? Akkor most megtaláltad az univerzális megoldást, a Mitsubishi Zubadan hőszivattyút! 
 
Ez a berendezés teljesíti azt, ami látszólag lehetetlen. 1 kW energiafogyasztás mellett 4 kW fűtőenergiát biztosít, mert a szükséges energia mintegy 75%-át a környezetből nyeri, ahol ez korlátlanul rendelkezésünkre áll az egész év folyamán.
 

Akár 50%-os megtakarítás hőszivattyúval

– a hagyományos gázkazános rendszerekhez képest ilyen hatalmas különbséget is élvezhetsz a Zubadannal. 
 
A hőszivattyú a környezeti hőmérséklet elvonásával magasabb hőszintet biztosít, ezzel a többletenergiával fűti az ingatlant, és használati melegvizet állít elő. 1 egység elektromos energiával és 3-4 egység környezeti energiával 3-5 egység hőenergiát állít elő.
 
A hőszivattyú nem csupán környezetbarát és energiatakarékos fűtés, hanem hűtésre is alkalmas. Így „a 2 az 1-ben” rendszer előnyeit nem csupán telente, hanem a nyári kánikulában is élvezheted.
 
Az egyéb fűtőberendezések kialakításának vesződségeivel szemben a hőszivattyú esetében nincs szükség kéményépítésre, gázvezeték kiépítésére, sem engedélyeztetésre. Ugyanakkor a levegős hőszivattyús rendszer üzemeltetési költsége átlagosan egy gázkazános rendszer fogyasztásának a fele.
 
Működéséhez mindössze elektromos áramra és arra a környezeti levegőre lesz szükség, amiből a hőenergia takarékosan elvonható és a lakásban hasznosítható. Ez a lehetőség kiemelkedően gyors megtérülést biztosít számodra az egyszeri befektetés nyomán. 
 
Számos kivitelezés alapján elmondható, hogy a gázos rendszer és az emellett szükséges klímaberendezés telepítésének összköltsége megegyezik a levegős hőszivattyús rendszerével – ugyanakkor a hőszivattyú már a beszerelése napjától elkezdi érdekedben a megtakarítást az egyre dráguló energiaárak feltételei mellett.
A hőszivattyús rendszer üzemeltetését a "H" tarifa is támogatja.
 

Egy kis előtörténet – és a legfőbb érv a Zubadan hőszivattyú mellett

Több mint egy évtizeddel ezelőtt, 2006-ban kezdtünk el hőszivattyús rendszereket telepíteni. Rengeteg készülékkel és gyártóval ismerkedtünk meg nagyon alaposan, és páratlanul értékes szakmai tapasztalatot szereztünk az évek során.
 
A legelső hőszivattyúknak a magyar piacra való érkezésekor még a talajszondás típus volt jellemző. Ennek a minősége számos kívánnivalót hagyott maga után, ezért nemsokára a megbízhatóbb levegő-víz hőszivattyúk felé fordultunk. A 2008-ban beszerezhető levegő-víz hőszivattyúk azonban könnyen lefagytak, eljegesedtek, mert nem a mi éghajlatunkra optimalizálták a működésüket.
 
10 évi tapasztalat, fáradságos kísérletezés és folyamatos munka nyomán találtunk rá végül a Mitsubishi Electric által gyártott, kimagasló működésű Zubadan hőszivattyúra, amit több mint fél évtizede forgalmazunk és telepítünk különféle ingatlanokba, ügyfeleink legnagyobb elégedettségére.
 
Tapasztalatunk és az ügyfeleink egybehangzó véleménye alapján egyaránt elmondható, hogy ez a márka és típus kiállta az idők próbáját. Megbízhatósága, teljesítménye és alacsony szervizigénye miatt kizárólag ezt a minőségi, japán gyártmányú hőszivattyút ajánljuk Neked!
 

Miért éri meg minket választani?

Egy évtizedes szakmai tapasztalatunk alapján nem csupán a berendezésekre, hanem a teljes hőszivattyúrendszerre garanciát vállalunk. 
 
Mi a legjobb minőséget választottuk akkor, amikor a Mitsubishi Zubadanra tettük fel saját szakértői hitelünket és cégünket. Ezért teljes körű specialistái vagyunk ennek a rendszernek, a beépítéstől a karbantartáson át egészen a szervizelésig. 
 
Ennek köszönhetően nem is alkalmazunk alvállakozókat a beépítés során, hanem kizárólag saját munkaerővel kivitelezzük rendszereinket. Ha minket választasz, akkor ezzel a kimagasló hatásfokú, minőségi hőszivattyúval egy csapásra biztosítottad otthonod melegvízellátását és az egész évben kellemes hőmérsékletet!
 
Mi a hőszivattyús rendszer szakszerű telepítése során mindenről kiemelt figyelemmel és a legnagyobb szakértelemmel gondoskodunk: biztosítjuk a berendezések szállítását, beépítését és a rendszer teljes kivitelezését. A kivitelezés befejezésekor a rendszert optimálisan beszabályozzuk és beüzemeljük, erről jegyzőkönyvet készítünk, és a garanciára vonatkozó dokumentációval együtt átadjuk Neked.
 
Takarékosabban szeretnéd hűteni és fűteni otthonodat, és környezetbarát módszerekkel kívánsz gondoskodni a melegvízellátásról? Segítünk kiválasztani és beépíteni az ideális hőszivattyút>>